Purasana Hojicha, 75g

Produsent:

299 kr

På lager

Oppdag den uimotståelige smaken av Purasana Hojicha, en eksepsjonell japansk teopplevelse i form av 100 % økologisk hojicha pulver (Camellia sinensis) fra Japan.

Hojicha, en skatt fra det japanske teuniverset, har gjort seg kjent for sin karakteristiske røstede smak og unike aroma. Denne spesielle teen gjennomgår en nøye kontrollert røstingsprosess som gir den en mild, søt, og nøtteaktig profil. Den delikate røykte karakteren av Hojicha gjør den til en spesiell godbit for de som søker en annerledes teopplevelse.

Vår Purasana Hojicha er dyrket i samsvar med strenge økologiske standarder og høstet i de vakre teplantasjene i Japan. Deretter blir bladene forsiktig tørket og omgjort til et praktisk pulverformat som bevarer den autentiske smaken og aromaen til denne japanske favoritten.

Hojicha-pulveret gir deg allsidigheten til å nyte denne unike teen på mange måter. Du kan enkelt tilberede Hojicha-latte ved å blande pulveret med varm melk og en touch av søtning etter eget ønske. Bruk det som en ingrediens i bakverk, smoothies eller iskrem for å legge til en subtil røstet smak og sødme. Hojicha er også kjent for sin høye antioksidantinnhold, som gjør den til en sunn og velsmakende tillegg til din daglige kost.

Utforsk Purasana Hojicha, en japansk skatt som bringer den unike smaken av røstet grønn te til ditt daglige liv. Nyt den beroligende, milde rikdommen av Hojicha, og la den søte nøtteaktige aromaen fange dine sanser og berike dine smaksopplevelser.

Dosering:

5g blandet med 70-100ml varmt vann

Energy 358kval
Fat 5,2g
Carbohydrates 52,8g
Protein 25g
Salt 0,1g
Fibre 48,8g

100 % økologisk hojicha pulver (Camellia sinensis) fra Japan.

Omtaler

There are no reviews yet

Legg til en anmeldelse
You must be logged in to post a review Log In