SHIFT Melatonin 60 caps

Produsent:

179 kr

(1 omtale)

10 På lager

Melatonin er et søvnfremmende hormon som produseres og skilles ut av pinealkjertelen i hjernen når solen går ned og mørket kommer. Hormonet sørger for en stabil døgnrytme og lettere innsovning. Melatoninutskillelsen er generelt høyest om høsten og vinteren, med lange og mørke netter. Om sommeren og våren er utskillelsen lavere, da sterkt lys reduserer melatoninnivået.

Når du utsettes for kunstig lys gjennom kveldene, som bærbare datamaskiner, mobiltelefoner og TV-skjermer, kan det redusere utskillelsen av melatonin og derfor påvirke døgnrytmen negativt, og samtidig gjøre det vanskeligere å sovne. Produksjonen av melatonin er også relatert til alder. Økende alder fører til en lavere produksjon av dette søvnhormonet. Lav produksjon og lav utskillelse av melatonin kan føre til problemer med å sovne, våkne om natten eller våkne før hvile om morgenen.

SHIFT™ Melatonin inneholder melatoninråstoffet N-Dur XR™ med en «slow release»-teknologi. Det vil si at melatoninet frigjøres i kroppen over en periode på opptil 6 timer etter inntak. Der kroppen først får nok melatonin til å sovne, og deretter er i stand til å utnytte melatoninet gjennom hele natten, for god søvnkvalitet gjennom hele natten. En lengre frigjøringsperiode for melatonin kan bidra til å redusere et forstyrret søvnmønster.

SHIFT™ Melatonin kan også være effektivt mot den subjektive opplevelsen av jetlag i forbindelse med reiser eller skiftarbeid.

Melatonin bidrar til:
• Reduksjonen av tiden det tar å sovne
• Lindringen av den subjektive opplevelsen av jetlag

Bruk:
Voksne fra 18 år: 1 kapsel ca. 30 min før leggetid.

  • Bør ikke brukes av gravide eller ammende kvinner.
  • Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.
  • Bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold.
  • Oppbevares tørt under 25 grader.
  • Oppbevares utilgjengelig for barn.
  • Må ikke brukes av barn og unge under 18 år.

Innhold per kapsel: 1 mg Melatonin.

Ingredienser:
Risstivelse, fullkornsrismel, kapselskall (hypromellose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, middels triglyserider fra kokosnøtt), N-Dur XR™ melatonin (melatonin, vegetabilske fettsyrer, hypromellose).

1 omtale for SHIFT Melatonin 60 caps

5,0 Vurdering
1-1 of 1 review
Legg til en anmeldelse
You must be logged in to post a review Log In