Tinti Badeoverraskelse Skumfigurer

Produsent:

95 kr

Tinit Badeoverraskelse tilbyr en unik og engasjerende tilnærming til badeopplevelsen for barn

(2 omtaler)

4 På lager

Tinit Badeoverraskelse tilbyr en unik og engasjerende tilnærming til badeopplevelsen for barn. Hver pakke inneholder to patroner, hver med to figurformede svamper som gir en spennende vending til badet. Når patronene oppløses i vannet, utløses svampene og skaper en unik og morsom atmosfære – ren bademagi!

Produktegenskaper:

  1. Bademagi i hver patron: Opplev gleden i barnas øyne når svampene blir aktive i vannet – en fantastisk opplevelse som gjør badetiden ekstra spesiell.
  2. Allsidig bruk: Ideell for inkludering i påskeegg, julekalendere eller som en ekstra overraskelse ved enhver anledning. Tinit Badeoverraskelse tilfører ekstra glede til ethvert arrangement.
  3. Trygg for lek: Tinti er anerkjent for sine trygge produkter. Vår Badeoverraskelse etterlater ingen farge på badekaret eller huden. Dermatologisk testet for barnas sikkerhet.
  4. Alderstilpasset: Egnet for barn fra 3 år og oppover, slik at selv de yngste kan delta i den morsomme badeopplevelsen.

Legg til en dose magi i hvert bad med Tinit Badeoverraskelse. Gjør badet til en kilde for glede, læring og ren underholdning. Gi barna dine en minneverdig badeopplevelse med dette spennende produktet!

2 omtaler for Tinti Badeoverraskelse Skumfigurer

5,0 Vurdering
1-2 of 2 reviews
  1. Lett underholdning

Legg til en anmeldelse
Tinti Badeoverraskelse Skumfigurer Tinti Badeoverraskelse Skumfigurer
Vurdering*
0/5
* Rating is required
Din vurdering
* Review is required
Navn
* Name is required