Wispy Protein Bar, 55g x 10stk, Nutty Caramel

Produsent:

390 kr

Wispy er kjent for sin gjennomtenkte kombinasjon av smak og kaloriinnhold, og Nutty Caramel er intet unntak. Proteinbaren er derfor ideell for deg som ønsker å opprettholde en sunn livsstil eller bare vil ha et sunnere alternativ til en snack. Denne baren inneholder naturligvis ikke tilsatt sukker, noe som gjør den til det ideelle valget for de som ønsker å redusere sukkerinntaket uten å gå på kompromiss med den fantastiske smaken.

(2 omtaler)

På lager

“Wispy Protein Bar – Nutty Caramel (10x 55g)” Den nyeste proteinbaren i Wispy-sortimentet! Wispy Nutty Caramel Protein Bar er en uovertruffen proteinbar med en uimotståelig kombinasjon av peanøtter, karamell, sjokolade og hele 16 g protein.

Hvorfor du vil elske Wispy Nutty Caramel:

  • Høyt proteininnhold
  • Uten tilsatt sukker
  • Fantastisk smak og konsistens
  • Praktisk å ha med seg

Hva gjør denne sensasjonelle proteinbaren så spesiell? Forestill deg den fantastiske konsistensen fra de sprø peanøttene, som er hakket i perfekte munnfulle biter. Kombiner det med den silkemyke karamellen, som smaker fortryllende og harmonerer perfekt med det klassiske melkesjokoladetrekket.

Her får du en hel eske med 10 stykker Nutty Caramel, hver med 55 gram per bar.

Næringsinnhold per 100g per 50g
Energi 1740kJ/415kcal 957kJ/228kcal
Fett
– hvorav mettet
16g
6,3g
9g
3,5g
Karbohydrater
– hvorav sukkerarter
– hvorav polyoler
34g
3,4g
17g
18g
1,9g
9g
Protein 29g 16g
Salt 0,89g 0,49g

Ingredienser:
Melkesjokolade med søtstoff (20%) (maltitol, kakaosmør, skummet melkepulver, kakaomasse, emulgator – soyalecitin, vaniljeekstrakt), melkeprotein, maltitol, kollagenhydrolysat, peanøtter (10%), fuktighetsbevarende middel (glyserol), skummet melkepulver, erteproteinisolat, kakaosmør, potetstivelse, kakaopulver, skummet melkepulver, maisstivelse, solsikkeolje, emulgator (rapslecitiner), salt, aroma, fargestoff (ammonisert sulfittkaramell), søtningsmidler (sukralose, acesulfamkalium).

Kan inneholde gluten, egg, peanøtter og andre nøtter.

2 omtaler for Wispy Protein Bar, 55g x 10stk, Nutty Caramel

4,0 Vurdering
1-2 of 2 reviews
Legg til en anmeldelse
You must be logged in to post a review Log In