fbpx
Handlekurv

Grillmat, Tilbehør

Fargerik tilbehørsalat

Under 20 min

Enkel

Antall: 3-4

En frisk salat som tilbehør til grillmat, på tapasbordet eller som en lunsjrett. Med valnøtter og hampfrøolje fra Helios får du også tilført gode fettsyrer som metter og kroppen har nytte av. Valnøttene kan fin ristes litt i pannen, med salt og pepper for det lille ekstra.
Bilde 30.06.2021, 19 28 24

Ingredienser

1 crispysalat

1 avokado

1 stor mango

1 agurk

1 granateple

3 stilker vårløk

10-15 jordbær

1 stor neve valnøtter

2-3 ss hampfrøolje

Slik gjør du

Skyll salaten og kutt opp. Del avokado, mango, agurk og jordbær i passe biter og ha over. Del opp granateple og ta ut kjernene. dette kan du fint gjøre i en bolle med vann, da vil kjernene legge seg på bunnen, og resten flyte opp og du slipper at kjøkkenet blir fult av granateplesaft.

Ha over valnøtter og hampfrøolje rett før servering.

Kjøp produkter

0/5 0 tilbakemeldinger

Vurder denne oppskriften

Prøv lignende oppskrifter

Frokost, Lavkarbo, Mellomåltid

Frokost, Mellomåltid

Smoothies, Supermat

Viderekobler til VIPPS påloggingsside

ble lagt i din handlekurv.