fbpx
Handlekurv

GRATIS FRAKT

KUN I DAG!

Gjærbakst

Kanelsnurrer

180 min

Enkel

Antall: 8

Disse kanelbollene har like mye fiber som grovbrød, men smaker nøyaktig som klassiske kanelboller.
Baked cinnamon buns served with cinnamon and coffee over white texture background. Top view, flat lay. Copy space

Ingredienser

Boller:
100 g meierismør eller 1 dl rapsolje
3 ½ dl melk
1 pakke gjær
550 g (9 dl) hvetemel eller speltmel
60 g (1 dl) FiberFin
90 g (ca 1 dl) Sukrin Gold
1 ts kardemomme

Fyll:
Smør
Sukrin Gold
Kanel

Pensling:
Sammenvispet egg
Melk

Slik gjør du

Smelt smøret, ha i melken og varm det til det er fingervarmt. Ha over i en bakebolle. Tilsett gjær, Sukrin og kardemomme.

Tilsett FiberFin og mesteparten av melet, og elt sammen til en smidig deig. Tilsett eventuelt litt mer mel hvis det er nødvendig. Dekk bollen med plast og la deigen heve i ca. 1 time på et lunt sted.

Kjevle deigen ut til en stor, rektangulær leiv som er ca. 1 cm tykk. Smør på et nokså tykt lag med mykt smør og strø over rikelig med Sukrin og kanel. Rull sammen leiven fra langsiden, og skjær opp i biter som legges på bakepapirdekkede stekeplater.

Etterhev i 1 time. Pensle med egg som er pisket sammen med litt melk. Strø eventuelt over Sukrin. Stekes midt i ovnen ved 230°C i 10-15 minutter.

 

Oppskrift fra FunksjonellMat.no

Kjøp produkter

4.5/5 2 tilbakemeldinger

Vurder denne oppskriften

Prøv lignende oppskrifter

Høytid, Sesong

Drikke

Bakst, Dessert, Kaker

Psst! Du fant meg!

Her har du et skremmende godt tilbud! Koden gjelder kun på ordinære varer.

15% på din neste ordre
Bruk kode: 2TCTF73Z

Viderekobler til VIPPS påloggingsside

ble lagt i din handlekurv.