fbpx
Handlekurv

GRATIS FRAKT

KUN I DAG!

Middag

Pasta med kremet pesto og kylling

40 min

Enkel

Antall: 4

Vi blir aldri lei av pasta. Denne kremete varianten er enkel å lage, og smaker fantastisk. Bytt gjerne ut cherrytomater med soltørkede hvis du liker det bedre, og kyllingen med bacon eller spekeskinke for en raskere variant.
Pasta-kylling

Ingredienser

350g Helios speltskruer fullkorn.

1 glass Helios grønn pesto

3 ss creme fraiche

12 cherrytomater

1 dl revet parmesan

3-4 kyllingbryst

1 ss smør/olje til steking

0,5 ts salt

0,25 ts pepper

0,5 ts karri

0,5 ts paprikapulver

Basilikumblader til pynt

 

Slik gjør du

  1. Krydre kyllingbrystene med salt, pepper, karri og paprikakrydder.
  2. Brun kyllingbrystene i stekepannen med smør/olje
  3. Etterstek kyllingen i ildfast form på 100 g i ca 20-30 min
  4. Kok pastaen som anvist på pakken.
  5. Bland pesto og creme fraiche.
  6. Hell av pastavannet og bland inn pestoblandingen. Smak til med salt og pepper.
  7. Ha alt over i en serveringsbolle.
  8. Del tomatene i to og ha over pastaen.
  9. Del kyllingen i skiver og legg den på pastaen.
  10. Dryss over revet parmesan.

Produkter i denne oppskriften:

0/5 0 tilbakemeldinger

Vurder denne oppskriften

Prøv lignende oppskrifter

Høytid, Sesong

Drikke

Bakst, Dessert, Kaker

Psst! Du fant meg!

Her har du et skremmende godt tilbud! Koden gjelder kun på ordinære varer.

15% på din neste ordre
Bruk kode: 2TCTF73Z

Viderekobler til VIPPS påloggingsside

ble lagt i din handlekurv.