Wispy Protein Bar, 55g, Nutty Caramel

Produsent:

39 kr

Wispy er kjent for sin gjennomtenkte kombinasjon av smak og kaloriinnhold, og Nutty Caramel er intet unntak. Proteinbaren er derfor ideell for deg som ønsker å opprettholde en sunn livsstil eller bare vil ha et sunnere alternativ til en snack. Denne baren inneholder naturligvis ikke tilsatt sukker, noe som gjør den til det ideelle valget for de som ønsker å redusere sukkerinntaket uten å gå på kompromiss med den fantastiske smaken.

(2 omtaler)

3 På lager

«Wispy Protein Bar – Nutty Caramel (10x 55g)» Den nyeste proteinbaren i Wispy-sortimentet! Wispy Nutty Caramel Protein Bar er en uovertruffen proteinbar med en uimotståelig kombinasjon av peanøtter, karamell, sjokolade og hele 16 g protein.

Hvorfor du vil elske Wispy Nutty Caramel:

  • Høyt proteininnhold
  • Uten tilsatt sukker
  • Fantastisk smak og konsistens
  • Praktisk å ha med seg

Hva gjør denne sensasjonelle proteinbaren så spesiell? Forestill deg den fantastiske konsistensen fra de sprø peanøttene, som er hakket i perfekte munnfulle biter. Kombiner det med den silkemyke karamellen, som smaker fortryllende og harmonerer perfekt med det klassiske melkesjokoladetrekket.

 

Næringsinnhold per 100g per 50g
Energi 1740kJ/415kcal 957kJ/228kcal
Fett
– hvorav mettet
16g
6,3g
9g
3,5g
Karbohydrater
– hvorav sukkerarter
– hvorav polyoler
34g
3,4g
17g
18g
1,9g
9g
Protein 29g 16g
Salt 0,89g 0,49g

Ingredienser:
Melkesjokolade med søtstoff (20%) (maltitol, kakaosmør, skummet melkepulver, kakaomasse, emulgator – soyalecitin, vaniljeekstrakt), melkeprotein, maltitol, kollagenhydrolysat, peanøtter (10%), fuktighetsbevarende middel (glyserol), skummet melkepulver, erteproteinisolat, kakaosmør, potetstivelse, kakaopulver, skummet melkepulver, maisstivelse, solsikkeolje, emulgator (rapslecitiner), salt, aroma, fargestoff (ammonisert sulfittkaramell), søtningsmidler (sukralose, acesulfamkalium).

Kan inneholde gluten, egg, peanøtter og andre nøtter.

2 omtaler for Wispy Protein Bar, 55g, Nutty Caramel

1-2 of 2 reviews
  1. Sinnsykt god, går nok fort under en av de beste barene jeg har smakt. Perfekt kombinasjon av søtt og salt og biter og mykhet!

Legg til en anmeldelse
Wispy Protein Bar, 55g, Nutty Caramel Wispy Protein Bar, 55g, Nutty Caramel
Vurdering*
0/5
* Rating is required
Din vurdering
* Review is required
Navn
* Name is required