Wispy Zero Sauce, 430g , Spicy Garlic

Produsent:

89 kr

På lager

Wispy Zero Sauce er fantastiske dressinger som er fulle av smak, men uten unødvendige kalorier ! Det er det perfekte alternativet til de tradisjonelle dressingene.

  • Under 35 kcal pr 100 g
  • Autentisk og kraftig smak

Wispy Zero Sauce er ikke tilsatt sukker og kaloriinnholdet er under 35 pr 100 g dressing. Dermed kutter du enkelt de unødvendige kaloriene i kostholdet ditt ved å bruke Wispy Zero Sauces som erstatning i matlagingen!

Wispy Zero Sauces er fulle av smak og kan derfor enkelt erstatte lignende dressinger i matlagingen. Bruk dressingene som marinade til kjøtt eller grønnsaker, som topping på hovedrettene eller til å lage gode kokte retter – mulighetene er mange.

Er en herlig dressing med en sterk og autentisk smak av hvitløk. Krydret hvitløk er det perfekte og kalorifattige alternativet til tradisjonell hvitløksmayo eller dressing! En superdigg og smakfull dressing fra Wispy som er nesten fri for kalorier og kan brukes på utallige måter. Dressingen er perfekt som dip til pommes frites eller stekte grønnsaker, den kan brukes på toppen av salater eller som marinade til kjøttet til grillen

Næringsinnhold Per 100g
Energi 245kJ/59kcal
Fett
-hvorav mettet fett
3,1g
0,3g
Karbohydrater
– hvorav sukkerarter
6g
0g
Protein 0,6g
Salt 1,4g

Ingredienser: 
Vann, modifisert maisstivelse, hvitløk, rapsolje, salt,  sennep  (vann,  sennep , eddik, krydder), farge (kalsiumkarbonat), kajennepepper, eddik, syre (sitronsyre), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), Fortykningsmiddel (guargummi, xantangummi), merian, søtningsmiddel (sukralose), søtningsmiddel (sukralose).

Omtaler

There are no reviews yet

Legg til en anmeldelse
Wispy Zero Sauce, 430g , Spicy Garlic Wispy Zero Sauce, 430g , Spicy Garlic
Vurdering*
0/5
* Rating is required
Din vurdering
* Review is required
Navn
* Name is required