Anvendelse: Kosmetikk.Øker blodgjennomstrømningen. Velegnet til alle hudtyper. Dosering: Max 1%. Må aldri anvendes ufortynnet. Duft:Topnote.
Fremstillt ved vanndampdestillering av ved fra Cinnamomum camphora. Kun til utvortes bruk. Inneholder følgende av de 26 stoffer: Limonen og linalool. INCI: Cinnamomum Camphora Oil
Produktet er i sin rene form faremerket:
Kan være livsfarlig, hvis det inntas og kommer i luftveiene.
Forårsaker hudirritasjon.
Kan forårsake allergisk hudreaksjon.
Forårsaker alvorlig øyenirritasjon.
Giftig for vannlevende organismer, med langvarige virkninger.
Brannfarlig veske og damp.